Tetőfedés, tetőfelújítás

Tetőfelújítás szerelés, javítás

Ha csak néhány helyen rossz a tető, netán a tetőszerkezet, akkor nem biztos hogy szükséges azonnal a teljes tető cseréje. Sokszor elegendő egy jól megtervezett tetőfelújítás.

A színes acéllemezből, horganyzott kivitelben készülő cserepeslemez (sokan csak Lindab lemeznek hívják) táblák vásárolható így gyorsan szerelhető. Egy táblával több négyzetméter tető fedhető le. A lemezt alá megfelelő lécezés kell, hasonlóan mint a hagyományos cserepes tető esetén, a cserepeslemez kis súlya ezt lehetővé teszi, hogy nem kell túl sűrűn lécezni.

Jó megoldás lehet a cserepeslemezes tetőfedés, hiszen a hagyományos lemezekkel ellentétben egyszerűbb vele bánni, bár nagy precizitást és odafigyelést igényel. Többrétegű bevonatuknak köszönhetően tartósak, mégis nagyon könnyűek, nem terhelik a tetőszerkezetet.

Tetők felújítása

Elvégezzük a teljes tető felújítását, minden részfeladatot. Nem kell külön ácsot és bádogos mester fogadnia, mert mi minden területen otthonosan mozgunk.

Cserepes és lemeztetőket is készítünk, így a korcolt lemezfedés sem akadály számunkra. Biztosan látta már Ön is ezt a modern lemezfedési megoldást, akár családi akár társas házakon.

Régi tetők felújítása, tetőlécezés cseréje, cserép megforgatás. Szarufák cseréje, megsüllyedt meg hajlott tetők felújítása.

Palatetők felújítása bitumenes zsindellyel, bármilyen pala legyen.

Lapostető szigetelés, bitumenes, kátrányos megoldással.

Cserepeslemez tető ára

5500 Ft/nm

tartalmazza: tetőlécezés, párazáró fólia, Lindab cserepeslemez választható színben

Tető fajták, amiket készítünk:

  • bitumenes zsindely tető
  • cserepeslemez tető
  • korcolt lemezfedés
  • cserepes tető (betoncserép, égetett agyag cserepek)

Cserepeslemez tető (lindab tető) készítése léccel együtt 5400 Ft/ négyzetméter.